Når din hjemmeside er kommet op at køre og er begyndt at få besøgende, kan du tjene en ekstra skilling ved at vise reklamer på hjemmeside.
Hvor mange penge du kan tjene kommer i høj grad an på din hjemmesides indhold, typen - og ikke mindst - mængden af besøgende. En tommelfingerregel er dog - jo flere besøgende, jo større indtjening.
Du kan naturligvis selv gribe telefonen og ringe rundt til firmaer med produkter der er relevante for din hjemmesides indhold, og tilbyde dem en annonce på din hjemmeside. Dette er dog oftest en besværlig proces, og for en mindre hjemmeside er chancen for selv at finde annoncører desværre minimal.

Heldigvis er der firmaer der har specialiseret sig i at indgå annonceringsaftaler på overordnet niveau - således at du som indehaver af en - større eller mindre - hjemmeside let kan komme i gang som det der kaldes affliate.

Som i alle andre brancher findes der her både firmaer med reelle - og med mindre reelle hensigter. Flere har desværre oplevet - specielt med udenlandske aktører - at udbetalinger udeblev, firmaet lukkede el. lign.

Vi har derfor valgt her at fokusere på 1 danske aktør som vi selv har benyttet gennem en årrække, og hvor vi således kan stå inde for kvaliteten - vi har aldrig oplevet andet end at pengene er blevet udbetalt til den aftalte tid (baseret på over 17 års erfaring), og hvor man med andre programmer kan have haft en oplevelse af at det er tvivlsomt om alle salg registreres, har der aldrig været en sådan tvivl med Partner-Ads

Hos Partner-Ads kan du vælge mellem pt. ca. 700 annoncører indenfor alverdens tænkelige brancher. Efter tilmelding skal du ansøge hver enkelt annoncør om at benytte deres reklamer - har du en hjemmeside med fornuftigt indhold vil de fleste acceptere din ansøgning.
Partner-ads/annoncøren stiller et udvalg af bannerreklamer og forslag til tekstlinks til rådighed, til at hjælpe dig med at fange dine brugeres opmærksomhed.
Du afregnes enten når en af dine besøgende lforetager en handling efter at have klikket på annoncørens banner på din hjemmeside - f.eks. tilmelder sig et nyhedsbrev (typsik ml. 2,50 kr. - 50 kr. pr. handling). Oftere vælger annoncøren dog at afregning sker hvis brugeren efter at have klikket på annoncen køber et produkt på annoncørens side - her får du enten et fast beløb eller en procentsats af salgets værdi.

Det er helt gratis at komme i gang med at tjene penge hos Partner-Ads, du skal ikke oplyse kreditkortoplysninger eller betale noget som helst - blot oplyse det kontonummer du vil have din indtjening udbetalt til.

Din indtjening udbetales hver måned pr. d. 1. hvis du har optjent over 150 kr. - bemærk dog at udbetalingen sker 1 måned forsinket, det vil sige at udbetalingen der sker 1. juni er indtjeningen fra april måned, mens maj måneds indtjening udbetales 1. juli etc.